TONZON

Het isoleren van de vloer doet Grimbergen Isolatietechniek door het toepassen van Tonzon isolatie.
Dit in combinatie met een dampdichte bodemfolie en Tonzon thermoskussens (3,8RC).

Tonzon Grimbergen

Bodemfolie:

De kruipruimtes die op het oog droog lijken, adviseren wij u toch een dampdichte bodemfolie te plaatsen. Door middel van een dampdichte bodemfolie voorkomt u veel vocht vanuit de bodem in de kruipruimte. Een niet of slecht geïsoleerde vloer laat veel warmte door. Deze warmte zorgt voor verdamping van vocht in uw kruipruimte. Dit gaat ten koste van beter klimaat in uw woning en hierdoor kan schade ontstaan.

Thermoskussens:

De innovatieve thermoskussens voor elk vloertype tegen de onderkant van uw vloer, zorgt ervoor dat de warmte in de woonkamer daar ook blijft door middel van reflectie. De isolerende functie van Tonzon wordt veroorzaakt door reflectie en stilstaande lucht. Door het correct installeren van de thermoskussens door Grimbergen Isolatietechniek voorkomt u dat de warmte de kruipruimte instraalt.

Optrekkende kou- en vochtproblemen behoren daardoor tot het verleden! Doordat de vloer nu veel warmer is, is die droger, geen schimmels en minder huisstofmijten.

Voordelen:

√  10 jaar garantie                                                                        logo door
√ 
Investering binnen 4 tot 6 jaar terugverdiend
√ 
Lage energiekosten
√ 
Binnen 6 weken geïnstalleerd

De werkzaamheden zijn meestal binnen 1 dag al klaar.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen vrijblijvend langs om u te adviseren voor de beste kruipruimte isolatie mogelijkheden!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

    Advies nodig? Laat ons contact met u opnemen.

    Naam:

    E-mailadres :

    Telefoonnummer:

    Opmerkingen of vragen: