PIF ISOLATIE

PIF isolatie met een hoge RC waarde!

Het isoleren van de kruipruimte doet Grimbergen Isolatietechniek door het toepassen van PIF isolatie dit in combinatie met een dampdichte bodemfolie.

Het plaatsen van een bodemfolie voorkomt dat er vocht uit de bodem in de kruipruimte komt. Een niet of slecht geïsoleerde vloer laat veel warmte door. Deze warmte zorg voor verdamping van vocht in uw kruipruimte. Dit gaat ten koste van het leefklimaat in uw woning en uiteraard ook voor uw energierekening.

PIF isolatie:                                                 PIF GOED

PIF isolatie is een innovatieve, hoogwaardige meerlaagse isolatiefolie en bestaat uit verschillende lagen aluminiumfolie afwisselend met luchtkussens. De unieke isolatiewerking geschiedt op basis van thermische reflectie of thermoreflectie. Thermische reflectie is het vermogen om warmte en kou eenvoudig te reflecteren, in tegenstelling tot dikke isolatiematerialen die warmte absorberen. Optrekkende kou- en vochtproblemen behoren daardoor tot het verleden.
Het assortiment isolatiefolie die Grimbergen Isolatietechniek plaatst bestaat uit meerdere dikke varianten. De dunste uitvoering is RC 2,5 en de hoogte waarde is maar liefst 5,0RC.

Afhankelijk van uw wensen kunt u zelf combinaties van of met PIF isolatie gebruiken (2,5/3,0/3,5/4,0/4,5 of 5,0RC). Door de geringe dikte is het zeer eenvoudig om meerdere lagen isolatiemateriaal op elkaar te gebruiken en uw isolatiewaarde zelf te bepalen.
PIF1

Benieuwd wat voor u de mogelijkheden zijn?

Vraag vandaag nog kosteloos een offerte aan bij Grimbergen Isolatietechniek!

    Advies nodig? Laat ons contact met u opnemen.

    Naam:

    E-mailadres :

    Telefoonnummer:

    Opmerkingen of vragen: