Aanvragen gratis adviesgesprek en vrijblijvende offerte

Als u wilt onderzoeken of het mogelijk is om de spouwmuren, vloer of bodem van uw woning te laten isoleren, dan maakt u eerst een afspraak met een van onze adviseurs. Zij komen vrijblijvend bij u langs, inspecteren de bouwkundige situatie en brengen de mogelijkheden in kaart. In een korte presentatie worden deze aan u duidelijk gemaakt. Wij denken graag met u mee om uw woning te isoleren, gas te besparen en zo uw energierekening te verlagen! 

Direct na ons bezoek ontvangt u per e-mail onze offerte met alle informatie.  In uw eigen digitale omgeving kunt u ons vervolgens opdracht geven. 

Als u tenminste twee energiebesparende maatregelen treft dan komt u in aanmerking voor subsidie volgens de ISDE regeling.

  Dhr. / Mevr.:

  Naam *:

  Adres en huisnummer*:

  Postcode*:

  Plaats*:

  Telefoonnummer*:

  E-mail *

  Soort isolatie *

  Ik ben eigenaar van een:

  Bouwjaar van het pand (indien bekend, niet verplicht):

  Voor appartementen:
  Bij een appartement moet de VVE opdracht geven voor de isolatie van de spouwmuur. Dit moet van onderaf worden opgebouwd over de volledige hoogte van de metselwerk gevels. Ook voor de isolatie van de vloeren of de bodem moet de VVE de opdracht geven.

  Voor eigenaren van bedrijfspanden:
  Ook zonder subsidie zijn de terugverdientijden van spouwmuur- of vloerisolatie zo kort, dat dit altijd een goede investering is. U verlaagt bovendien het Energielabel van uw pand, belangrijk!

  Voor Huurders;
  Vraag uw verhuurder of woningbouwvereniging om isolatie van de spouwmuur en de begane grondvloer!
  De huurverhoging zal minder zijn dan de verlaging van uw energiekosten, u gaat er netto op vooruit!

  Opmerking/toelichting:

  * = verplicht veld

  GRIMBERGEN ISOLATIETECHNIEK

  T: 0252 258020

  E: info@grimbergenisolatie.nl