HR++ PARELS

Grimbergen Isolatietechniek heeft voor u de EPS HR++ parel. Deze witte parels zijn geschikt voor uw kruipruimte. Doordat de HR++ parel waterafstotend zijn, zorgt deze ervoor dat uw kruipruimte vochtvrij blijft. Naast thermische isolatie wordt er ook geluidsisolatie bereikt. De HR++ parel die Grimbergen Isolatietechniek plaatst op de bodem van uw kruipruimte zijn milieuvriendelijk, er wordt namelijk voor minder CO2 uitstoot gezorgd.

Vocht condenseert op het punt als warmte en kou samenkomen. Uiteraard vindt de condensatie ook plaats onder de vloer in uw woning. Doordat Grimbergen isolatietechniek de HR++ parels op de bodem plaatst, verlaagt u de dauwpunt naar de bodem van de kruipruimte waardoor het vocht uit uw vloer wegtrekt. Geen vocht betekent een fijne leefklimaat in uw woning en voorkoming van schade bij bijvoorbeeld houten en betonnen vloeren, constructies, leidingen en ophangbeugels.
Witte Parels
EPS staat voor geëxpandeerd polystyreen en kent vele benamingen, zoals piepschuim en tempex.


  Geschikt voor krappe ruimtes
  Vochtwerend
√  Goede isolatiewaarde
  Werkzaamheden binnen 1 dag (deel) klaar

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen vrijblijvend langs om u te adviseren voor de beste kruipruimte isolatie mogelijkheden!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

    Advies nodig? Laat ons contact met u opnemen.

    Naam:

    E-mailadres :

    Telefoonnummer:

    Opmerkingen of vragen: