Grimbergen Isolatietechniek brengt Knauf supafil in uw spouwmuren. De wol wordt via gaten in de voeg geïnjecteerd in uw spouwmuur. Dit doen wij van buitenaf, in de kruising van de staande en liggende voeg worden hiertoe gaten geboord met een diameter vanaf 14mm.

Supafil spouwmuurisolatie maakt uw woning comfortabeler, en brengt uw energie kosten omlaag en verhoogt de waarde van uw woning.

Supafil bestaat uit 80% gerecycled glas en er wordt geen gebruik gemaakt van chemische stoffen. De Supafil heeft geen negatief invloed op de binnen lucht kwaliteit.

De inblaas wol wordt zo ingeblazen dat er een optimale verdeling in de spouw komt.  De witte wol is niet alleen vochtafstotend en dampdoorlatend, maar ook onbrandbaar.

Tevens heeft een hoge isolatiewaarde en goede geluiddempende prestaties. Het wordt officieel 10 jaar gegarandeerd, maar gaat levenslang mee zonder enig verlies van isolatiewaarde. (lambda declared waarde = 0.034 W/mK)

– In te blazen met boorgaten vanaf 14mm

– Hoge comfort

– geen vochtprobleem

– Brandveilig

– Geluiddempende prestaties

De werkzaamheden zijn meestal binnen en halve dag al klaar!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen vrijblijvend langs om u te adviseren voor de beste isolatie mogelijkheden!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!