easycell
Geluidsisolatie

Overlast van de buren is een veel voorkomend probleem. Er bestaat wel een gouden stelregel voor geluidsreductie, namelijk dat je moet isoleren daar waar het geluid vandaan komt. Dus als je ‘last’ hebt van de buren zal je eerst moeten kijken om wat voor geluid het gaat om zo de juiste geluidsisolatie te kiezen.

Er zijn twee soorten geluidsoverlast: luchtgeluid en contactgeluid. In geval van luchtgeluid moet je denken aan stemmen en muziek. Bij contactgeluid kun je denken aan voetstappen, kinderspeelgoed of bijvoorbeeld een dreunende bas.

In geval van luchtgeluid bij een huis bestaande uit gemetselde muren en een houten vloeren (deze komen zeer veel voor in grootstedelijke gebieden) is het zeer eenvoudig op te lossen.

Grimbergen Isolatietechniek gebruikt daarvoor Easycell, dit is meer dan uitstekend in staat om dat probleem te elimineren. Bij dit soort oudere woningen heb je een holle ruimte. Dit is de ruimte tussen de vloer van jou verdieping en het plafond van de onderburen. Doordat het hol is heeft het de werking van een “klankkast”.
easycell.jpg1

Grimbergen Isolatietechniek vult deze holle ruimte zeer eenvoudig met Easycell waardoor dit probleem direct is opgelost. Wij kunnen bij de onderburen deze ruimte vullen met Easycell geluidsisolatie via het plafond (ook in geval van een ornamenten plafond is dit mogelijk). Er zal dan een dikke deken ontstaan tussen deze twee ruimtes. Dit zorgt voor een perfecte geluidsisolatie van de vloer.

ISSO kwaliteit verklaring: Easycell staat vermeld op de lijst van gecontroleerde kwaliteitsverklaringen. Code: 20140638 GKBKUW

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen vrijblijvend langs om u te adviseren.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Advies nodig? Laat ons contact met u opnemen.

Naam:

E-mailadres :

Telefoonnummer:

Opmerkingen of vragen: